Whatsapp Guncellemeleri Son Durum

About Me

header ads

Whatsapp Guncellemeleri Son Durum

Son Dakika Whatsapp Haberleri


Whatsapp Haberleri Güncellemeleri
Dünya’nın en popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp yaşanan sorunları en aza indirmek için politikasını belirlerdi.
Facebook’un bünyesinde bulunan Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp yaptığı açıklama ile bazı telefonlar da uygulamanın çalışmayacağını duyurdu. En çok kullanılan mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Whatsapp‘ın aldığı bu karar milyonlarca kullanıcıyı etkileyecek gibi görünüyor.

Peki Siz Bu Durumdan Etkilenecek misiniz?

Yapılan açıklama sonrasında merakla beklenen ise hangi telefonlarda uygulamanın çalışmayacağı. Hızla gelişen teknoloji ve karşılaşılan sorunlar sonrasın yapılan güvenlik ve özellik güncellemelerinin doğru ve sorunsuz çalışa bilmesi için bazı işletim sistemlerin de uygulama kullanılamıyacak.

Whatsapp Son Güncelleme Uygun Yazılımlar


Önümüzdeki aylarda hayata geçirilmesi planlanan uygulama için açıklanan en düşük yazılımlar sırasıyla Android için Android 4.0 ve üzeri, ios için iOS 7 ve Windows Phone 8.1 ve üzeri işletim sistemlerine sahip bir cihaz kullanıyor olmaları gerekecek.

Yapılan bu düzenleme telefon piyasasını hareketlendirecek gibi gözüküyor. Ülkemiz açısından bakacak olursak dışarıya yüklü miktarda para çıkışı gerçekleşecek zira alınacak telefonların büyük çoğunluğu yurt dışından ithal edilmekte ne diyelim hayırlı olsun!

Artikel Terkait

Sizin için öneriler × +

Yorum Gönder

0 Yorumlar