Reklam Yayınlayarak Para Kazanma Yolları

About Me

header ads

Reklam Yayınlayarak Para Kazanma Yolları



İnternet üzerinden Para Kazanma Yolları nelerdir? Reklam yayınlayarak gelir elde edebilir miyim?
Sitemde reklam yayınlayabilir miyim? Bu sorularınıza elimden geldiğince çözüm olmaya çalışacağım.

Herkesin hayalidir kurduğu sitesinden para kazanmak. Ancak bu iş sanıldığı kadar kolay değildir. Web sitenizin trafiği reklamlarınızın ziyaretçilerinizin ilgisini çekmesi bunları başarmak çokta kolay bir durum değil. Tabi yardımcı unsurlar sayesinde bu iş biraz daha basitleşiyor ( yayıncı için ).

Gelelim Reklam yayınlayarak para kazanabileceğiniz kuruluşlara. 

Adnimo  Tıklama başına ödeme yapan bir reklam ağıdır. Adsense reklamlarınızla uyumludur birlikte kullanabilirsiniz. Almış olduğunuz pop-up kodunu 1 web sayfası üzerinde en fazla 1 kere kullanabilirsiniz, farklı pop-up reklam kodlarıyla birlikte kullanılması yasaktır. Ödeme talebi oluştursbilmek için bakiyenizin en az 20 $ olması gerekmektedir.

Yllix Tıklama başına ödeme yapan bir reklam ağıdır. Ödeme talebi oluştursbilmek için bakiyenizin en az 1 $ olması gerekmektedir. Bir çok reklam seçeneği mevcuttur. Reklamların daha hızlı yüklenebilmesi için kısa bir kod eklemeniz gerekiyor. Çeşitli ödeme yöntemleri mevcuttur.

Admatic Gösterim ve Tıklama başına ödeme yapan bir reklam ağıdır. Reklam ağı konusunda kendisini en iyi geliştirmiş Yerli kuruluştur. Ödemeleri Banka hesabınıza yapmaktadır. Kayıt aşamasında internet sitenizin adresini veriyor ve 3 iş günü içerisinde onay gelmesi halinde reklam yayınlamaya başlıyorsunuz.

 Adcash  Türkçe dil desteğine ve uluslararası bir sisteme sahip reklam sitesidir. Sitede banner, text ve daha birçok reklam aracı yer almaktadır. CPM şeklinde reklam veren site, ödemeleri yaklaşık 30 gün içerisinde yapmaktadır. Ödeme konusunda biraz sıkıntılı gibi gözükse de güvenilir bir reklam sitesi olarak ön plana çıkmaktadır.

Artikel Terkait

Sizin için öneriler × +

Yorum Gönder

0 Yorumlar