BITCOIN NEDİR? NASIL KAZANILIR

About Me

header ads

BITCOIN NEDİR? NASIL KAZANILIR

bitcoin-kazanma-yontemleri
SANAL PARA BITCOIN



Bitcoin kısaca açıklamak gerekirse sanal bir para birimidir. Nakte dönüştürme imkanı olsa da çoğu ülke bu sanal para birimi hakkında kesin hüküm vermiş değil.

2009 yılında piyasaya ilk çıktığında pek ilgi görmeyen Bitcoin'in yazarı Satoshi Nakamoto' dur. Ancak bu bilgi bile kesin olarak teyit edilmemiştir. Bitcoin ile ilk alışveriş 2010 yılında 10.000 Bitcoin karşılığı alınan bir pizza ile gerçekleşmiştir.( Pizzayı alanın yerinde olmak istemezdim)

Bitcoin Nasıl Kazanılır?

Bu gün itibariyle 1 Bitcoin 3.556 dolar üzerinden işlem görmekte. Şimdi düşünüyorsunuz bende Bitcoin kazanabilir miyim? Merakla beklediğiniz sorunun cevabı EVET kazanabilirsiniz. Kazanmak için neler yapmanız gerekiyor hepsini sırayla anlatayım. Siz de bu sayede Bitcoin Kazanmaya Başlayabilirsiniz.

Bitcoin Kazanmak İçin Neler Yapmalıyım?

DİKKAT! yazımızı sonuna kadar okuduktan sonra işlemleri sırasıyla gerçekleştirin. 

LİNK' teki adresine bir mail adresi ile kayıt oluyoruz. Önemli bu mail adresini diğer tüm sitelere kayıt için kullanacağız.

Bu site ile ilgili biraz açıklama yapayım. Kazandığınız sanal paraları biriktirmeye, dönüştürmeye yarayan bir site üstelik kazanmak için gerçekleştireceğiniz her işlem için 3 adet tokken alacaksınız. Tokken bir nevi bonus jetonu gibi bir şey. İşin güzel tarafı gelirinizin en büyük kısmını bu Tokken işlemleri kazandırıyor.

Şimdi sıra geldi Bitcoin Kazamak için giriş yapmanız gereken sitelere.

1. Site LİNK' i gidip ilk kayıt olduğunuz siteye girmiş olduğunuz mail adresini yazıp kazanacağınız sanal paraları biriktirmeye başlaya bilirsiniz. İşlem yapma süresi 5 dakika da birdir. Dilerseniz günde bir kere dilerseniz saatte bir kere kazancınızı toplayabirlirsiniz. DİKKAT! Yukarıda belirttiğim gibi işlem başına 3 Tokken kazanmaktasınız, ne kadar çok işlem o kadar çok tokken. Kısacası günde ne kadar çok toplama işlemi yaparsanız o kadar çok kazanırsınız.

2. Site LİKN' i yine aynı şekilde ilk siteye kayıt olurken kullanılan mail adresi ile kayıt olup her 15 dakikada bir Satoshi kazanabilirsiniz. Ayrıca bu siteden de işlem başına tokken ödülü alıyorsunuz. Ne kadar çok işlem o kadar çok kazanç.

3. Site LİNK' i işlem süresi 5 dakika olan bir site daha aynı mail adresi ile buraya da giriş yapıyoruz. 

4. Site LİNK' i burada da işlem süresi 5 dakika da birdir. Her seferinde tekrar tekrar yazıyorum mail adresiniz ilk siteye kayıt olduğunuz mail adresi ile aynı olmalıdır.

5. Site LİNK' i  işlem süresi 5 dakikadır. Her işlem 3 tokken kazandırır.

6. Site LİNK' i Bu siteye aynı mail adresinizle kayıt olmanız gerekiyor. En büyük artısı 3 dakikada bir Satoshi vermesi ve sitede bulunan oyunları oynayarak hem eğlenip hem para kazanabileceksiniz.

Size güzel bir bonus site veriyorum bunun diğerleri ile bir alakası yoktur. Kullanımı basit getirisi yüksektir. 60 dakika da bir Satoshi kazanırsınız yanında hediye olarak 2 bilet ve 2 ödül puanı veriyor. Kazandığınız bilet ve ödül puanlarınıda Satoshi almak için kullanabilirsiniz. Hatta sitede ödül puanınız ile alışveriş yapabilir hatta son model cep telefonu bile alabilirsiniz. Kayıt LİNK' i ile giriş yapabilir ve hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

Bedava Bitcoin kazanma yollarını anlattığımız bu yazımız umarım faydalı olmuştur. Merak ettiğiniz sorular için yorum alanını kullanabilirsiniz. Yapamadığınız bir şey olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 


Artikel Terkait

Sizin için öneriler × +

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Btcturk,Binance,Paribu güvenilir mi değil mi yazlarımız:

    1- Btcturk güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: btcturk güvenilir mi
    2- Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi
    3- Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    4- Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi

    YanıtlaSil
  2. Btcturk,Binance,Paribu güvenilir mi değil mi yazlarımız:


    Btcturk güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: btcturk güvenilir mi
    Binance güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: binance güvenilir mi
    Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    Paribu güvenilir mi diye merak ediyorsanız tıklayın: paribu güvenilir mi

    YanıtlaSil