Pinterest Üzerinden Ücretsiz Backlink Almak

About Me

header ads

Pinterest Üzerinden Ücretsiz Backlink Almak

Pinterest Üzerinden Ücretsiz Backlink Almak


pinterest-free-bakclink
Pinterest Ücretsiz Backlink


Web sitelerinin en önemli SEO araçlarından biri olan Backlink almak son derece dikkat edilmesi gereken noktalardan birisidir. Tabiki bir çok yöntem mevcut ancak biz size Pinterest Ücretsiz Backlink alma yollarından bahsedicez.


Bu işlemleri doğru olarak yaptıktan sonra artısı ne olacak derseniz kısaca bahsedeğim. Öncelikle Pinterest Analystic bilgilerine ulaşabileceksiniz. Ne anlama geliyor benim zaten kodum var takip ediyorum diyebilirsiniz ancak detaylı olarak bu Analystic bilgileri sizin Pinterest 'i ne kadar doğru kullandığınızı görmenize yardımcı olacak.

Pinterest Ücretsiz Backlink Nasıl Alınır

İhtiyacımız olanlar bir web sitesi (kodlara erişim yetkisi sizde olmalı ) Pinterest Businesses seviyesine yükseltmek, ve son işlem olarak verilecek olan kodları sitenizde uygun yere eklemek. İşlemleri doğru olarak gerçekleştirdikten sonra size bir e-posta gelecek ve sitenizin inceleneceği bununla ilgili 24 saat için de size dönüş yapılacağı mail'i gelecek işlem genelde 5 - 6 saat içerinde sonuçlanmış oluyor. 

Pinterest hesabımızı açıyoruz sağ üst köşede seviyeni Businesses 'a taşı seçeneğini tıklıyoruz. Gerekli alanları doldurup ilerlemeye devam ediyoruz, Pinterest sitenizi doğrulamak için size bir <meta> etiketi verecek ve bunu sitenize eklemenizi isteyecek. Bu işlemi HTML ile ekle olarak seçerseniz yapacağınız işlemler web sitenizin kodlarına ulaşmak ve kopyaladığınız kodu <head> tag'ı içerisine eklemek ve kaydetmek. Bu işlemi tamamladıktan sonra Pinterest sitesine dönüp onayla diyoruz ardından size mail gelecek. Tüm işlem bu siteniz için geriye sadece onaylanmasını beklemek kalıyor.

Ücretsiz Pinterest Backlink almak ile ilgi yazım size faydalı olmustur. Konu ile ilgi sorunuz ya da yapamadığınız bir bölüm olursa yorum bölümünden bize ulaşmaktan çekinmeyin. 



Artikel Terkait

Sizin için öneriler × +

Yorum Gönder

0 Yorumlar