Sitene Whatsapp Paylas Butonu Ekleme Kodu

About Me

header ads

Sitene Whatsapp Paylas Butonu Ekleme Kodu

Sitene Whatsapp Paylas Butonu Ekleme Kodu




Web sitelerinin olmazsa olmazlarından paylaşım butonlarıdır. Mobil kullanım oranının her geçen gün artmaya devam etti zamanımızda her platforma uygun paylaşım butonlarını tercih etmek organik ziyaretçi artışını da beraberinde getirir. 


Whatsapp Butonu Nasıl eklenir;

Dilerseniz tüm butonları tek bir kod ile sitenize ekleyebilirsiniz. Bunu için yapmanız gereken Sosyal Paylaşım Butonu Ekleme yazımıza göt atmak. Eğer ki sadece Whatsapp Butonu Eklemek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 

Sadece Whatsapp ekleyecekseniz aşağıda vereceğim kodları web sitenizde uygun olan yere eklemeniz yeterli olacak. 

Blogger Whatsapp Buton Ekleme;

Yönetici Paneline giriş yapıyoruz ve Tema seçeneğini tıklıyoruz ve HTML Düzenle dedikten sonra ctrl+f konbinasyonu ile arama yapacağımız kutucuğu ekrana çıkartıyoruz. Arayacağımız kelime SHARE olacak ve diğer paylaşım butonları arasında istediğimiz alana kodumuzu ekliyoruz. 

[<a href=”whatsapp://send?text=<?php the_permalink();?>&t=<?php the_title(); ?>” data-action=”sharewhatsapp/share” rel=”nofollow”>
<img src=”<?php bloginfo(‘template_directory’);?>/img/sos/whats.png” title=”Whatsapp ile Arkadaşına Gönder” /></a>]

İşlemlermizi tamamladıktan sonra temayı kaydet diyoruz ve sitemizi kontrol ediyoruz.

NOT: Sitenizde değişim yapmadan önce mutlaka bir yedek oluşturun. Eğer yedek almayı unuttuysanız yaptığınız işlemleri CTRL+Z tuşları ile geri alabilirsiniz.

Artikel Terkait

Sizin için öneriler × +

Yorum Gönder

0 Yorumlar