Web Sitesine Sosyal Paylasim Butonlari Ekleme

About Me

header ads

Web Sitesine Sosyal Paylasim Butonlari Ekleme

Web Sitesine Sosyal Paylaşım Butonları Ekleme 




Pratik yoldan web sitenize kolaylıkla Sosyal Paylaşım Butonu ekleme nasıl olur onu anlatacağım. Klasik olanlardan sıkıldınız mı?  Temanızdaki paylaş butonları demode mi? İşte size Blogger Sosyal Paylaş Butonları oluşturma taktiği.  

Sosyal Paylaşım Butonları Nasıl Eklenir?

Sitenize şahane sosyal medya butonları eklemek sandığınız kadar zor değil? Aşağıda anlatacağım yöntemi eksiksiz olarak gerçekleştirmeniz sonrasında mükemmel butonlarınıza kavuşacaksınız. 

Öncelikle yapacağımız işlemleri sırasıyla yazalım sonra nasıl yapılacağını detaylıca paylaşacağım. ilk olarak Sosyal Paylaşım Butonu oluşturacağımız site giriş yapıyoruz. Üyelik işlemlerinin ardından istediğimiz sosyal medya araçlarından oluşan buton seçeneklerimizi belirliyoruz. Burada ki işlemimiz şimdilik bu kadar. 

Web sitenizdeki sosyal paylaşım Butonlarının bulunduğu kod satırını buluyoruz, butonlarımızı oluşturduğumuz siteye dönüp sistemin otomatik olarak oluşturduğu kodu kopyalayıp sitemizdeki kodların yerine yapıştırıyoruz. İşte bütün işlem bu kadar. Gerçekten hem çok basit hem çok kullanışlı butonlara sahip olacaksınız. 

Sosyal Paylaş Butonları Oluşturma

Butonlarımızı oluşturmak için Tıklayın ve ulaştığınız siteye kayıt olun. 

Sosyal Paylaşım Butonu Oluşturma


Kayıt olduktan sonra karşınıza 
gelecek sayfadan Hisse Düğmeleri şeçeneğini tercih ettikten sonra aşama aşama butonlarımızı oluşturmaya başlayabiliriz.





Hangi sosyal medya butonlarını ki içerisinde 100'lerce seçenek var hangi tarzda (responsive) kullanmak istiyorsak ayarlarımızı yapıyoruz. Ayarları yaparken ekranın sağ tarafında hem masaüstü hem mobil olarak tercihlerinizin ön izlemesinide yapabilirsiniz. Bu ayarlar neleri içeriyor derseniz kullanmak istediğiniz sosyal medya seçenekleri butonların sitenizde nerede ve nasıl gözükmesini istediğiniz ayarlar, bu  butonlar ile yapılmış paylaşımları ister toplam olarak ister konu başlıklarına özel olarak ayarlama. Ve son olarak sitenize ekliyeceğiniz kodu sizinle paylaşacak.

Bütün ayarlardan sonra sitenin verdiği kodun bulunduğu sekmeyi kapatmayın. Web sitenizin kod dizinine ulaşın ve CTRL+F tuşları ile arama şeçeneğini açtıktan sonra içine  SHARE yazıp arattırdıktan sonra uygun olan yere sitenin verdiği kodları kopyala yapıştır yapıp kaydet dedikten sonra butonlarımız kullanıma hazırdır. 

Web Sitesine Sosyal Paylaşım Butonları Eklemek işte bu kadar kolay. Merak ettiğiniz ya da yapamadığınız bir nokta olursa yorum bölümünden destek isteyebilirsiniz.




Artikel Terkait

Sizin için öneriler × +

Yorum Gönder

0 Yorumlar